Yeni Üye | Üye Girişi | Sipariş Takibi | Favorilerim | Detaylı Arama | Yardım | Bize Ulaşın | Şifremi Unuttum | Bayi Girişi | Blog
Google+ FaceBook Twitter
Popup

adet sepetinize eklenmiştir.

Toplam Fiyat:
Arkadaş Kitabevi > Kitap > Nobel Yayın Dağıtım > Basıc Meth. Of The Mıcrobıo.Anal.Of Foods
Basıc Meth. Of The Mıcrobıo.Anal.Of Foods

Basıc Meth. Of The Mıcrobıo.Anal.Of Foods

Nobel Yayın Dağıtım
Adet:  
Seçtiğiniz adet sepete eklenecektir.
Fiyatlarımıza KDV dahildir.
%10 İndirim
Arkadaş Fiyatı: 36 TL
Etiket Fiyatı: 40 TL
Kazancınız: 4,00 TL
Kazanacağınız Puan: 72
Twitter Facebook Google + Tumblr More
Ürün Açıklaması
Bu kitap, özel ve resmî laboratuvarlarda çalışan gıda ve ziraat mühendisleri, biyolog ve veterinerler ile gıda mühendisliği, ziraat, biyoloji, gıda teknolojisi, mikrobiyoloji ve veterinerlik öğrencileri için ana başvuru kaynağıdır. Kitap, İngilizce hazırlanmasından dolayı özellikle yabancı dilde eğitim gören öğrencilerin kullanabileceği bir kaynaktır.
Bunun dışında eser, gıda üreticilerinin üretim aşamalarında karşılaştığı mantardan, zehirlere kadar birçok konu detaylı olarak incelenmiştir. Son olarak sağlıklı üretim konusunda uluslararası standartların verildiği eser öğrencilere ve üreticilere yol gösterici niteliktedir.

Basic Methods for the Microbiological Analysis of Foods is an essential book for food and agriculture engineers, biologist, hygienist and veterinarian in industry and government laboratory, as well as students taking courses in food engineering, agriculture, biology, food hygiene and technology, microbiology and veterinary. Primary object of food producers are prevention of food spoilage and poisoning, reduction of economical loss and offering of health and safe food to consumers. The content includes: General microbiological enumeration methods; Detection and enumeration of foodborne bacteria, yeasts, molds, parasites and viruses; Determination of microbiological food safety and quality; and Preparation of microbiological media and solutions. Most of the food poisoning, food spoilage and economical losses arise from the effect of microorganisms. Great attention was paid to deal international microbiological agreements on methods and techniques for the production of healthy and safe food under hygienic conditions from farm to fork with food analyses and microbiological counts.
Ürün Detayı
ISBN: 9786051330747
Yazar Adı: Osman Erkmen
Yayıncı: Nobel Yayın Dağıtım
Dil: Türkçe
Cilt: Karton
En (cm): 16.50
Boy (cm): 24.50
Kağıt Cinsi: Avrupa Okuma Kağıdı
Baskı Sayısı: 2

Başa Dön