Yeni Üye | Üye Girişi | Sipariş Takibi | Favorilerim | Detaylı Arama | Yardım | Bize Ulaşın | Şifremi Unuttum | Bayi Girişi | Blog
Google+ FaceBook Twitter
Popup

adet sepetinize eklenmiştir.

Toplam Fiyat:
Arkadaş Kitabevi > Kitap > Kırmızı Kedi Yayınevi > Denizlerimizde Amatör Balıkçılıkla İlgili Herşey ve En Lezzetli Balık Yemekleri
Denizlerimizde Amatör Balıkçılıkla İlgili Herşey ve En Lezzetli Balık Yemekleri

Denizlerimizde Amatör Balıkçılıkla İlgili Herşey ve En Lezzetli Balık Yemekleri

Kırmızı Kedi Yayınevi
Adet:  
Seçtiğiniz adet sepete eklenecektir.
Fiyatlarımıza KDV dahildir.
Stokta var
%28 İndirim
Arkadaş Fiyatı: 32,4 TL
Etiket Fiyatı: 45 TL
Kazancınız: 12,60 TL
Kazanacağınız Puan: 65
Twitter Facebook Google + Tumblr More
Ürün Açıklaması
Hangi balıklar, hangi mevsimde, nerelerde avlanabilir?
Kolayca kullanabilecek olta takımları ve hazırlanışları
Doğal ve suni yemler, olta iğnelerine takılış şekilleri
Küçük balıkçı teknelerinin kullanımıyla ilgili önemli noktalar
Güneş, bulutlar ve sis ne söyler?
Balık avında karşılaşılabilecek sağlık sorunları ve ilkyardım
En lezzetli ve en zehirli balıklar
Balıkların tazeliği nasıl korunur, nasıl lezzet verilir?
Tüm balıklar için pişirme yöntemleri ve balık sosları
E. Korg. Doğan Temel, uzun yıllar amatör heyecan ve profesyonel disiplinle uğraştığı balık avcılığının püf noktalarını anlatıyor. Misinaların renklerinden zokalara, izbarço bağından fırtına takvimine, fileto çıkarmaktan kendi denizlerimizde bulunan balıklara kadar, amatör deniz balıkçılığının her ayrıntısı yer alıyor elinizdeki kitapta. Doğan Temel, yalnızca balık türlerini ve yemek çeşitlerini değil, Akdeniz'i, Karadeniz'i, Ege'yi, Marmara'yı da hiç bilmediğiniz özellikleriyle tanıtıyor.
Hamsinin, kefalin, mercanın, lüferin yanında eşkina, balonbalığı, lambuka ile de tanışmak isteyenler için...
Ürün Detayı
ISBN: 9786059799072
Yazar Adı: Doğan Temel
Yayıncı: Kırmızı Kedi Yayınevi
Dil: Türkçe
Cilt: Karton
En (cm): 16,5
Boy (cm): 22,5
Kağıt Cinsi: 2.Hamur
Sayfa Sayısı: 324

Başa Dön