Yeni Üye | Üye Girişi | Sipariş Takibi | Favorilerim | Detaylı Arama | Yardım | Bize Ulaşın | Şifremi Unuttum | Bayi Girişi | Blog
Google+ FaceBook Twitter
Popup

adet sepetinize eklenmiştir.

Toplam Fiyat:
Arkadaş Kitabevi > Kitap > Savaş Yayınevi > Ekmek Ve Ekmek Çeşitleri Üretim Teknolojisi
Ekmek Ve Ekmek Çeşitleri Üretim Teknolojisi

Ekmek Ve Ekmek Çeşitleri Üretim Teknolojisi

Savaş Yayınevi
Adet:  
Seçtiğiniz adet sepete eklenecektir.
Fiyatlarımıza KDV dahildir.
%10 İndirim
Arkadaş Fiyatı: 6,75 TL
Etiket Fiyatı: 7,5 TL
Kazancınız: 0,75 TL
Kazanacağınız Puan: 14
Twitter Facebook Google + Tumblr More
Ürün Açıklaması
Ekmek ve ekmek çesitleri üretim teknolojisi ya da firinci meslek egitimi ekmegin tanimi, çesitleri, önemi, ekmek kültürü, yapiminda kullanilan ekipmanlar ve özellikleri, araç-gereç ve ekipmanlar ve özellikleri sistemi, çalisma teknikleri, firin çesitleri ve özellikleri, araç-gereç ve ekipman bilgisini, gereçler ve malzeme özelliklerini ve ekmek yapimindaki içeriklerinin, ekmegin saklanmasini, ekmek hastaliklarini, hastalik çesitlerine göre önlem almayi, hijyen ve sanitasyon ilkelerini HACCP ve uyulmasi zorunlu kurallari, isletme mekanlarini detayli anlatan ve her yerde okutulabilecek programa uygun bir kitaptir.
Ürün Detayı
ISBN: 9789756331545
Yazar Adı: Serife Ünüvar
Yayıncı: Savaş Yayınevi
Dil: Türkçe
Cilt: Karton
En (cm): 14
Boy (cm): 20
Kağıt Cinsi: Avrupa Okuma Kağıdı
Sayfa Sayısı: 150
Baskı Sayısı: 1

Başa Dön