|
Ürün Açıklaması
|
Ekmek ve ekmek çesitleri üretim teknolojisi ya da firinci meslek egitimi ekmegin tanimi, çesitleri, önemi, ekmek kültürü, yapiminda kullanilan ekipmanlar ve özellikleri, araç-gereç ve ekipmanlar ve özellikleri sistemi, çalisma teknikleri, firin çesitleri ve özellikleri, araç-gereç ve ekipman bilgisini, gereçler ve malzeme özelliklerini ve ekmek yapimindaki içeriklerinin, ekmegin saklanmasini, ekmek hastaliklarini, hastalik çesitlerine göre önlem almayi, hijyen ve sanitasyon ilkelerini HACCP ve uyulmasi zorunlu kurallari, isletme mekanlarini detayli anlatan ve her yerde okutulabilecek programa uygun bir kitaptir.
|
|
|
Ürün Detayı
|
ISBN:
|
9789756331545
|
Yazar Adı: |
Serife Ünüvar |
Yayıncı: |
Savaş Yayınevi |
Dil: |
Türkçe |
Cilt: |
Karton |
En (cm): |
14 |
Boy (cm): |
20 |
Kağıt Cinsi: |
Avrupa Okuma Kağıdı |
Sayfa Sayısı: |
150 |
Baskı Sayısı: |
1 |
|