Yeni Üye | Üye Girişi | Sipariş Takibi | Favorilerim | Detaylı Arama | Yardım | Bize Ulaşın | Şifremi Unuttum | Bayi Girişi | Blog
Google+ FaceBook Twitter
Popup

adet sepetinize eklenmiştir.

Toplam Fiyat:
Arkadaş Kitabevi > Kitap > Dora Yayıncılık > Et Ve Ürünleri Teknolojisi
Et Ve Ürünleri Teknolojisi

Et Ve Ürünleri Teknolojisi

Dora Yayıncılık
Adet:  
Seçtiğiniz adet sepete eklenecektir.
Fiyatlarımıza KDV dahildir.
%10 İndirim
Arkadaş Fiyatı: 28,8 TL
Etiket Fiyatı: 32 TL
Kazancınız: 3,20 TL
Kazanacağınız Puan: 58
Twitter Facebook Google + Tumblr More
Ürün Açıklaması
Etin Histolojik Yapısı
Ette Kesim Sonrası Görülen Değişiklikler
Etlerin Soğutulması ve Dondurulması
Et Üretiminde Kullanılan Makineler, Temel İşlemler, Hammade ve Katkı Maddeleri
Sucuk Üretim Teknolojisi
Pastırma, Kavurma, Konserve, Hazırlanmış Et Karışımları, Jöle İşkembe ve Füme Dil Üretim Teknolojileri
Ürün Detayı
ISBN: 9786059929660
Yazar Adı: Şahsene Anar
Yayıncı: Dora Yayıncılık
Dil: Türkçe
Cilt: Karton
En (cm): 16,5
Boy (cm): 23,5
Kağıt Cinsi: 2.Hamur
Sayfa Sayısı: 419
Baskı Sayısı: 3

Başa Dön