Yeni Üye | Üye Girişi | Sipariş Takibi | Favorilerim | Detaylı Arama | Yardım | Bize Ulaşın | Şifremi Unuttum | Bayi Girişi | Blog
Google+ FaceBook Twitter
Popup

adet sepetinize eklenmiştir.

Toplam Fiyat:
Arkadaş Kitabevi > Kitap > Nobel Yayın Dağıtım > Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Biyoteknolojisi

Gıda Biyoteknolojisi

Nobel Yayın Dağıtım
Adet:  
Seçtiğiniz adet sepete eklenecektir.
Fiyatlarımıza KDV dahildir.
%10 İndirim
Arkadaş Fiyatı: 36 TL
Etiket Fiyatı: 40 TL
Kazancınız: 4,00 TL
Kazanacağınız Puan: 72
Twitter Facebook Google + Tumblr More
Ürün Açıklaması
Prof. Dr. Necla Aran Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda ve Fermentasyon Teknolojisi Bölümünden 1973 yılında mezun olmuş; 1973 - 1998 yılları arasında TÜBİTAK - Marmara Araştırma Merkezinde, Gıda ve Soğutma Teknolojisi Bölümünde (Gıda Enstitüsü) Araştırma Asistanı, Araştırma Uzmanı ve Araştırma Başuzmanı olarak görev yapmıştır. Doktora çalışmasını 1981 yılında Ege Üniversitesi Gıda Bilimi ve Teknolojisi Bölümünde tamamlayan Necla Aran, 1987 yılında Gıda Bilimleri Ana Bilim Dalı Gıda Mikrobiyolojisi alanında Doçent ünvanını almıştır. Çeşitli ulusal ve uluslararası bilimsel aktiviteleri yanında endüstriye yönelik ulusal ve uluslararası eğitim faaliyetlerinde de görev alan Aran, 1998 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü Gıda Bilimleri Ana Bilim Dalına öğretim üyesi olarak atanmıştır. İTÜ Gıda Mühendisliği Bölümünde 2004 2009 yılları arasında Gıda Bilimleri Ana Bilim Dalı Başkanlığı görevinde de bulunan yazar Ağustos 2012 tarihinde emekli olmuştur.
Gıda Biyoteknolojisi kitabı, benzer Türkçe kaynaklar arasında içeriği ve kapsamı bakımından ilk ve öncü bir eser olma özelliği taşımaktadır. Kitapta gıda biyoteknolojisi kapsamında yer alan temel bilimler ve bunların biyoteknolojik uygulamalarının bir araya getirilmesi amaçlanmıştır. Kitap, lisans / yüksek lisans düzeyinde bir ders kitabı niteliğinde olup temel bilgilerin yanı sıra ilgili uygulama alanlarındaki son gelişmeleri de kapsamaktadır. Bu açıdan öğrencilerin yorum ve sorgulama kabiliyetlerinin gelişmesine de katkıda bulunması hedeflenmektedir. Ayrıca gıda biyoteknolojisi alanında bilimsel çalışma yapmak isteyen genç araştırmacılara temel kaynak olabilecek niteliktedir. Ülkemizin farklı üniversitelerinden, farklı disiplinlerden ve endüstriden her biri alanlarında uzman bilim insanları tarafından hazırlanmış olması, ülkemize özgü uygulamaları da içermesi, kitabı güçlü ve farklı kılan önemli özelliklerdir.
Ürün Detayı
ISBN: 9786051331348
Yazar Adı: Necla Aran
Yayıncı: Nobel Yayın Dağıtım
Dil: Türkçe
Cilt: Karton
En (cm): 16.00
Boy (cm): 23.50
Kağıt Cinsi: Avrupa Okuma Kağıdı
Baskı Sayısı: 5

Başa Dön