Yeni Üye | Üye Girişi | Sipariş Takibi | Favorilerim | Detaylı Arama | Yardım | Bize Ulaşın | Şifremi Unuttum | Bayi Girişi | Blog
Google+ FaceBook Twitter
Popup

adet sepetinize eklenmiştir.

Toplam Fiyat:
Arkadaş Kitabevi > Kitap > Literatür Yayıncılık > Gıda Mikrobiyolojisi Gıda Endüstrisi için Temel Esaslar ve Uygulamalar 4. Basım'dan Çeviri
Gıda Mikrobiyolojisi Gıda Endüstrisi için Temel Esaslar ve Uygulamalar 4. Basım'dan Çeviri

Gıda Mikrobiyolojisi Gıda Endüstrisi için Temel Esaslar ve Uygulamalar 4. Basım'dan Çeviri

Literatür Yayıncılık
Adet:  
Seçtiğiniz adet sepete eklenecektir.
Fiyatlarımıza KDV dahildir.
Bu ürünün baskısı yok
%10 İndirim
Arkadaş Fiyatı: 31,5 TL
Etiket Fiyatı: 35 TL
Kazancınız: 3,50 TL
Kazanacağınız Puan: 63
Twitter Facebook Google + Tumblr More
Ürün Açıklaması
Ülkemizde genel mikrobiyoloji ve gıda mikrobiyolojisi konularında yeterli sayıda, içerik yönünden zengin yayın bulunmamaktadır. Gıda üretiminde her geçen gün ortaya çıkan teknolojik yenilikler, kalite kontrol sistemlerine ve belirli ölçüde mikrobiyolojik gıda kontrolüne de yansımaktadır. Çağımızdaki bu hızlı gelişmeler karşısında yeni gereksinimleri karşılayacak yayınlara talep ortaya çıkmaktadır.
Almanya?nın tanınmış mikrobiyolojik, gıda hijyen ve sanitasyon uzmanlarından Klaus Pichhardt?ın gıda endüstrisinin son zamanlarda gelişen mikrobiyolojik kalite kontrol gereksinimlerini karşılayacak biçimde kaleme aldığı ?Gıda Mikrobiyolojisi- Gıda Endüstrisi için Temel Esaslar ve Uygulamalar? adlı eserinin; özellikle işlediği konuların öz bilgi içermesi, bunun yanında bir çok önemli konuyu geniş biçimde ele alması ve zengin içeriği nedeniyle dilimize çevrilerek gıda eğitimi alan öğrencilerin ve gıda endüstrisinde kalite sağlama departmanlarında mikrobiyolojik kalite kontrolü ile ilgili görev yapanların hizmetine sunulmasının uygun olacağı düşünülmüştür.
Ürün Detayı
ISBN: 9799750401908
Yazar Adı: Klaus Pichharidt
Yayıncı: Literatür Yayıncılık
Çeviren: Yılmaz Sekin
Dil: Türkçe
En (cm): 16,5
Boy (cm): 23,5
Sayfa Sayısı: 400

Başa Dön