Yeni Üye | Üye Girişi | Sipariş Takibi | Favorilerim | Detaylı Arama | Yardım | Bize Ulaşın | Şifremi Unuttum | Bayi Girişi | Blog
Google+ FaceBook Twitter
Popup

adet sepetinize eklenmiştir.

Toplam Fiyat:
Arkadaş Kitabevi > Kitap > Dora Yayıncılık > Gıda Mikrobiyolojisi
Gıda Mikrobiyolojisi

Gıda Mikrobiyolojisi

Dora Yayıncılık
Adet:  
Seçtiğiniz adet sepete eklenecektir.
Fiyatlarımıza KDV dahildir.
%10 İndirim
Arkadaş Fiyatı: 13,5 TL
Etiket Fiyatı: 15 TL
Kazancınız: 1,50 TL
Kazanacağınız Puan: 27
Twitter Facebook Google + Tumblr More
Ürün Açıklaması
Gıdalarda Bulunan Mikroorganizmalar ve Bulaşma Kaynakları: Bakteriler, Gıda Mikrobiyolojisinde Önemli Mantarlar, Mikroorganizmaların Gıdalara Bulaşma Kaynakları ve Bunların Gelişmesini Etkileyen Faktörler

Mikroorganizmaların Gıdalarda Neden Oldukları Kimyasal Değişimler: Azotlu Bileşenlerde Mikrobiyolojik Değişiklikler, Karbonhidratların Yıkılması, Yağ ve Lipitlerin Yıkılması, Alkoller ve Organik Asitlerin Yıkılması

Gıda Maddelerine Göre Bozulmaya Neden Olan Mikroorganizmaların Dağılımı ve Neden Oldukları Değişimler: Bitkisel Gıdalarda Bozulma Etkeni Mikroorganizmalar: Taze meyveler ve ürünleri, Sebze ve ürünleri, Karbonhidratlı Gıdalar, Hayvansal Gıdalar


Gıda Tüketiminden Kaynaklanan Rahatsızlıklar: Mikrobiyolojik Olmayan Gıda Rahatsızlıkları, Mikrobiyolojik Gıda Rahatsızlıkları, Bakteriyolojik Gıda Rahatsızlıkları, Virütik Gıda Rahatsızlıkları, Mantari Gıda Rahatsızlıkları

Gıdaların Dayanıklı Hale Getirilmesi: Kimyasal Konservasyon Yöntemleri, Asitlendirme, Havanın uzaklaştırılması, Tütsüleme, Tuzlama, Düşük Sıcaklık Uygulamaları, Suyun Azaltılması İle Dayanıklı Hale Getirme, Işınlama
Ürün Detayı
ISBN: 9786054118922
Yazar Adı: İsmet Şahin - Fikri Başoğlu
Yayıncı: Dora Yayıncılık
Dil: Türkçe
Cilt: Karton
En (cm): 16.50
Boy (cm): 24.50
Kağıt Cinsi: Avrupa Okuma Kağıdı
Baskı Sayısı: 1

Başa Dön