Yeni Üye | Üye Girişi | Sipariş Takibi | Favorilerim | Detaylı Arama | Yardım | Bize Ulaşın | Şifremi Unuttum | Bayi Girişi | Blog
Google+ FaceBook Twitter
Popup

adet sepetinize eklenmiştir.

Toplam Fiyat:
Arkadaş Kitabevi > Kitap > Detay Yayınları > Gida Ve Personel Hijyeni
Gida Ve Personel Hijyeni

Gida Ve Personel Hijyeni

Detay Yayınları
Adet:  
Seçtiğiniz adet sepete eklenecektir.
Fiyatlarımıza KDV dahildir.
%10 İndirim
Arkadaş Fiyatı: 13,5 TL
Etiket Fiyatı: 15 TL
Kazancınız: 1,50 TL
Kazanacağınız Puan: 27
Twitter Facebook Google + Tumblr More
Ürün Açıklaması
Çalışmada gıda güvenliği konusu belirli bir sistem içerisinde ele alınmaya çalışılmıştır. Öncelikle gıdaları güvensiz hale getiren tehlikeler ve önlemler konusunda bilgi verilmiş, yiyecek işletmelerinde iş akışı sürecinde hijyen sağlama konusunda açılımlar geliştirilmiş ve işletmelerde gıda güvenliğini sağlamanın ancak bir gıda güvenliği sisteminin kurulmasıyla mümkün olabileceği savıyla HACCP ve ISO 22000 sistemleri ile ilgili bilgiler derlenmiştir.
Bu çalışmanın başta turizm ve otel işletmeciliği öğrencileri olmak üzere, yiyecek içecek sektöründe yer alan işletme yönetici ve çalışanlarına ve diğer ilgililere yararlı olacağını düşünüyoruz.
Ürün Detayı
ISBN: 9789944223249
Yazar Adı: N. Koçak
Yayıncı: Detay Yayınları
Dil: Türkçe
Cilt: Karton
En (cm): 16.00
Boy (cm): 24.00
Kağıt Cinsi: Avrupa Okuma Kağıdı
Baskı Sayısı: 1

Başa Dön