Yeni Üye | Üye Girişi | Sipariş Takibi | Favorilerim | Detaylı Arama | Yardım | Bize Ulaşın | Şifremi Unuttum | Bayi Girişi | Blog
Google+ FaceBook Twitter
Popup

adet sepetinize eklenmiştir.

Toplam Fiyat:
Arkadaş Kitabevi > Kitap > Gıdalarda Duyusal Değerlendirme
Gıdalarda Duyusal Değerlendirme

Gıdalarda Duyusal Değerlendirme

Adet:  
Seçtiğiniz adet sepete eklenecektir.
Fiyatlarımıza KDV dahildir.
%20 İndirim
Arkadaş Fiyatı: 11,2 TL
Etiket Fiyatı: 14 TL
Kazancınız: 2,80 TL
Kazanacağınız Puan: 22
Twitter Facebook Google + Tumblr More
Ürün Açıklaması
Duyusal değerlendirme gıda üretiminde tüketici spesikkasyonlarının oluşturulmasında çok önemli bir yer tutmaktadır. Duyusal kalite özelliklerinin kontrolü amacıyla günümüzde geliştirilmiş olan pek çok objektif yöntemin yanı sıra duyusal değerlendirme teknikleri yaygın olarak kullanılmaktadır. Gıdaların duyusal özellkilerinin kontrolünde duyusal tekniklerin kullanımı oldukça eskilere dayanmaktadır. Tüketiciler herhangi bir fiziksel veya kimyasal yönteme gereksinim duymaksızın duyularını kullanarak gıdaların duyusal kalite özelliklerini belirleyebilmekte ve söz konusu özelliklerle ilgili tercih düzeylerini ifade edebilmektedir.Gıda üreticileri tüketici tercihlerini belirlemek amacıyla pek çok çalışma gerçekleştirmektedirler.
Ürün Detayı
ISBN: 9780310182351
Yazar Adı: Yeşim Elmacı;Tomris Altuğ Onogur
Dil: Türkçe
Cilt: Karton
En (cm): 16,5
Boy (cm): 23,5
Kağıt Cinsi: 2.Hamur
Sayfa Sayısı: 133
Baskı Sayısı: 1

Başa Dön