Yeni Üye | Üye Girişi | Sipariş Takibi | Favorilerim | Detaylı Arama | Yardım | Bize Ulaşın | Şifremi Unuttum | Bayi Girişi | Blog
Google+ FaceBook Twitter
Popup

adet sepetinize eklenmiştir.

Toplam Fiyat:
Arkadaş Kitabevi > Kitap > Alfa Yayıncılık > Lezzet Sırlarıyla Ayvalık ve Midilli Mutfağı
Lezzet Sırlarıyla Ayvalık ve Midilli Mutfağı

Lezzet Sırlarıyla Ayvalık ve Midilli Mutfağı

Alfa Yayıncılık
Adet:  
Seçtiğiniz adet sepete eklenecektir.
Fiyatlarımıza KDV dahildir.
Stokta var
%25 İndirim
Arkadaş Fiyatı: 21,75 TL
Etiket Fiyatı: 29 TL
Kazancınız: 7,25 TL
Kazanacağınız Puan: 44
Twitter Facebook Google + Tumblr More
Ürün Açıklaması
Ayvalık'a yolunuz düştüğünde, yaz olsun kış olsun, her zaman birbirinden lezzetli otlar bulabilmeniz mümkündür. Belki de adını yeni duymuş olacağınız istifno, deniz börülcesi, susamotu, radika/hindiba, yaban ıspanağı, muhliye, ebegümeci, kuzukulağı, ısırganotu, cibes, hardalotu, yaban sarımsağı, akkız/şevketi bostan, turpotu, yaban kerevizi, kazayağı, arapsaçı/rezene, leylekgagası, zoho gibi nice otlar...Bu otlar nerede, hangi mevsimde yetişir, hangi yemeklerde kullanılır ve nelere faydalıdırlar? Pişirilirken dikkat edilmesi gereken esaslar nelerdir? Hangi et hangi yemeğe yakışır? Hangi balık hangi mevsimde bulunur?Pınar Atay Başol'a dedesinden miras kalan tarifler, annesi Afet Atay'ın da katkısıyla bu kitapta toplandı. Ege yöresine özgü, hem sağlıklı hem de hafif tariflerden oluşan Lezzet Sırlarıyla Ayvalık ve Midilli Mutfağı, Ayvalık'a özgü hafif, sağlıklı ve lezzetli yemek tarifleriyle dolu...
Ürün Detayı
ISBN: 9786051061207
Yazar Adı: Pınar Atay Başol
Yayıncı: Alfa Yayıncılık
Dil: Türkçe
Cilt: Karton
En (cm): 13.50
Boy (cm): 19.50
Kağıt Cinsi: Kuşe
Baskı Sayısı: 1

Başa Dön