Yeni Üye | Üye Girişi | Sipariş Takibi | Favorilerim | Detaylı Arama | Yardım | Bize Ulaşın | Şifremi Unuttum | Bayi Girişi | Blog
Google+ FaceBook Twitter
Popup

adet sepetinize eklenmiştir.

Toplam Fiyat:
Arkadaş Kitabevi > Kitap > Detay Yayınları > Menü Mühendisliği
Menü Mühendisliği

Menü Mühendisliği

Detay Yayınları
Adet:  
Seçtiğiniz adet sepete eklenecektir.
Fiyatlarımıza KDV dahildir.
%10 İndirim
Arkadaş Fiyatı: 11,25 TL
Etiket Fiyatı: 12,5 TL
Kazancınız: 1,25 TL
Kazanacağınız Puan: 22
Twitter Facebook Google + Tumblr More
Ürün Açıklaması

Menü mühendisligi kitabi, toplam dört bölümden olusmaktadir. Kitabin ilk bölümünde; genel olarak yiyecek-içecek endüstrisi ve yiyecek-içecek endüstrisindeki isletmelerin yönetsel fonksiyonlarinin analizi gerçeklestirilmistir. Ikinci bölümde; yiyecek-içecek isletmelerinde sistem yaklasimi dâhilinde üretim fonksiyonu ve menü iliskisi incelenerek, yiyecek-içecek isletmelerinde üretim sistemlerinin uygulanmasina ve moleküler mutfak ve füzyon mutfak uygulamalarinin menü ile iliskisine yer verilmistir. Üçüncü bölümde; menü kavrami, tarihsel gelisimi, çesitleri, dizayni, fiyatlandirma sekilleri, islevleri ve hijyen uygulamalari açiklanmistir. Dördüncü bölümde; yiyecek-içecek isletmelerinin isletme fonksiyonlari- menü mühendisligi iliskisel yaklasimi ele alinarak, menü mühendisligi kavrami ve tarihsel gelisimi anlatilmaktadir. Menü mühendisliginin uygulanmasi esnasinda yiyecek-içecek isletmelerinin isletme fonksiyonlari ile olan iliskisi temel alinarak konunun önemine ve uygulamadaki yararlarina da yer verilmeye çalisilmistir.
(Tanitim Bülteninden)

Ürün Detayı
ISBN: 9786054940509
Yazar Adı: Murat Dogdubay
Yayıncı: Detay Yayınları
Dil: Türkçe
Cilt: Ciltsiz
En (cm): 15.0
Boy (cm): 22.0
Kağıt Cinsi: Avrupa Okuma Kağıdı
Sayfa Sayısı: 124
Ağırlık (gram): 150
Baskı Sayısı: 1

Başa Dön