Yeni Üye | Üye Girişi | Sipariş Takibi | Favorilerim | Detaylı Arama | Yardım | Bize Ulaşın | Şifremi Unuttum | Bayi Girişi | Blog
Google+ FaceBook Twitter
Popup

adet sepetinize eklenmiştir.

Toplam Fiyat:
Arkadaş Kitabevi > Kitap > Detay Yayınları > Mutfak Hizmetleri Yönetimi
Mutfak Hizmetleri Yönetimi

Mutfak Hizmetleri Yönetimi

Detay Yayınları
Adet:  
Seçtiğiniz adet sepete eklenecektir.
Fiyatlarımıza KDV dahildir.
%10 İndirim
Arkadaş Fiyatı: 11,25 TL
Etiket Fiyatı: 12,5 TL
Kazancınız: 1,25 TL
Kazanacağınız Puan: 22
Twitter Facebook Google + Tumblr More
Ürün Açıklaması
Kitabın birinci bölümünde mutfağın tarihsel gelişimi, yönetim, yönetici, organizasyon ve mutfak yönetimi kavramları hakkında temel bilgiler verilmiştir. İkinci bölüm, temel mutfak üretim bilgisinden oluşmuştur. Üçüncü bölümde temizlik, sağlık, hijyen, gıda güvenlik sistemleri; dördüncü bölümde ise temel mönü bilgisi verilmiştir. Beşinci bölüm, besin grupları ve beslenme kavramlarıyla ilgilidir. Altıncı bölümde, ilgili literatür kapsamında üretim maliyetleri ve yiyecek döngüsü açıklanmıştır. Kitabın son bölümü, özellikle pratik uygulamaya yönelik olarak yapılandırılmış ve bu kapsamda uluslararası mutfaklarda kullanılan pişirme yöntemleri, et suları, mutfakta kullanılan baharatlar ve sos türleri ayrıntılı olarak tanıtılmıştır.

İçerik:
1. Bölüm: Tarihte Mutfak, Yönetimi ve Organizasyonu
2. Bölüm: Temel Mutfak Üretim Bilgisi
3. Bölüm: Mutfakta Temizlik, Sağlık, Hijyen ve Gıda Güvenlik Sistemleri
4. Bölüm: Mönü
5. Bölüm: Beslenme, Besin Grupları ve Beslenmenin Önemi
6. Bölüm: Yiyecek Üretim Maliyetleri ve Yiyecek Döngüsü
7. Bölüm: Uluslararası Mutfaklarda Kullanılan Temel Pişirme Yöntemleri, Et Suları, Soslar ve Otlar
Ürün Detayı
ISBN: 9789758326481
Yazar Adı: A. Gökdemir
Yayıncı: Detay Yayınları
Dil: Türkçe
Cilt: Ciltsiz
En (cm): 16
Boy (cm): 24
Kağıt Cinsi: 1. Hamur
Sayfa Sayısı: 176

Başa Dön