Yeni Üye | Üye Girişi | Sipariş Takibi | Favorilerim | Detaylı Arama | Yardım | Bize Ulaşın | Şifremi Unuttum | Bayi Girişi | Blog
Google+ FaceBook Twitter
Popup

adet sepetinize eklenmiştir.

Toplam Fiyat:
Okulumuz

Remzi Kitabevi
Adet:
Seçtiğiniz adet sepete eklenecektir.
Fiyatlarımıza KDV dahildir.
Stokta var
%27 İndirim
Arkadaş Fiyatı: 3,65 TL
Etiket Fiyatı: 5 TL
Kazancınız: 1,35 TL
Kazanacağınız Puan: 7
Twitter Facebook Google + Tumblr More
Ürün Açıklaması

Renkleri tanıma ve kullanma, resimleri boyayarak renkli bir dünya yaratma, çocukların en çok sevdiği etkinlikler arasındadır. Resim boyama, aynı zamanda çocuğun eğitimi açısından da yararlıdır. Çünkü çocuklar resimleri boyarken, bir yandan da yazı yazmayı öğrenme sırasında kendilerine gerekli olacak yetenekleri geliştirirler. 8 kitap olarak hazırlanan bu boyama dizisinin kitaplarındaki resimler, okul öncesi ve ilkokul çağındaki çocuklar için hazırlanmıştır. Kolayca boyayabilmeleri için resimlerin çoğu iri çizilmiştir. Bu dizideki kitaplarda sadece tek tek nesneler değil, diğer boyama kitaplarından farklı olarak konulu resimler de bulacaksınız. Bu nesnelerin ve konuların çocuklarkın yakın çevresinde gördükleri ve kolayca tanımlayabileceği nitelikte olmasına özen gösterilmiştir. Bildiğimiz gibi, çocuğun gelecekteki yaratıcı yeteneklerini geliştirebilmesi için düşünme ve hayal gücünü geliştirmesi gereklidir. Bu kitaplarda yer alan konulu resimlerin amacı da, çocukların bir yandan resimleri boyarken bir yandan da hayal güçlerini kullanarak resimlerdeki konuyu düşünmelerini sağlamaktır. Bu dizinin kitaplarının çocuklar için eğlendirici ve eğitici olacağına inanıyoruz.
Ürün Detayı
ISBN: 9789751400994