Yeni Üye | Üye Girişi | Sipariş Takibi | Favorilerim | Detaylı Arama | Yardım | Bize Ulaşın | Şifremi Unuttum | Bayi Girişi | Blog
Google+ FaceBook Twitter
Popup

adet sepetinize eklenmiştir.

Toplam Fiyat:
Arkadaş Kitabevi > Kitap > Detay Yayınları > Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi
Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi

Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi

Detay Yayınları
Adet:  
Seçtiğiniz adet sepete eklenecektir.
Fiyatlarımıza KDV dahildir.
%10 İndirim
Arkadaş Fiyatı: 13,5 TL
Etiket Fiyatı: 15 TL
Kazancınız: 1,50 TL
Kazanacağınız Puan: 27
Twitter Facebook Google + Tumblr More
Ürün Açıklaması
Özet:
Otel işletmelerinde mutfağın amaçları ise otel işletmesinin maliyet, kalite ve hijyen standartları içerisinde yemek üretimini gerçekleştirmektir. Ancak mutfakta üretim sadece yiyecek malzemelerinin ön hazırlığının yapılması ve pişirilmesi olarak düşünülmemekte, üretim aşamaları yiyecek malzemelerinin satın alınması, teslim alınması, depolanması, üretime hazırlanması, pişirilmesi, servise sunulması ve üretim sonrası temizlik çalışmaları şeklinde bir süreci ifade etmektedir. Bu çalışmalar sırasında mutfakta hijyen kurallarına uyulması ise hayati önem taşımaktadır.

İçerik:
I. Bölüm: Mutfak Hakkında Temel Bilgiler
II. Bölüm : Otel İşletmelerinde Mutfak
III. Bölüm: Otel İşletmeleri Mutfaklarında Üretim Süreci
IV. Bölüm: Otel İşletmelerinde Mutfakta Hijyen
Ürün Detayı
ISBN: 9789758969197
Yazar Adı: Bahattin Özdemir
Yayıncı: Detay Yayınları
Dil: Türkçe
Cilt: Karton
En (cm): 14,5
Boy (cm): 21,5
Kağıt Cinsi: 2.Hamur
Sayfa Sayısı: 288
Baskı Sayısı: 1

Başa Dön