Yeni Üye | Üye Girişi | Sipariş Takibi | Favorilerim | Detaylı Arama | Yardım | Bize Ulaşın | Şifremi Unuttum | Bayi Girişi | Blog
Google+ FaceBook Twitter
Popup

adet sepetinize eklenmiştir.

Toplam Fiyat:
Arkadaş Kitabevi > Kitap > Sidas Yayınları > Özel Meyve:Zeytin - Kimyası Kalite ve Teknolojisi
Özel Meyve:Zeytin - Kimyası Kalite ve Teknolojisi

Özel Meyve:Zeytin - Kimyası Kalite ve Teknolojisi

Sidas Yayınları
Adet:  
Seçtiğiniz adet sepete eklenecektir.
Fiyatlarımıza KDV dahildir.
Stokta var
%15 İndirim
Arkadaş Fiyatı: 34 TL
Etiket Fiyatı: 40 TL
Kazancınız: 6,00 TL
Kazanacağınız Puan: 68
Twitter Facebook Google + Tumblr More
Ürün Açıklaması
Bu kitap kapsamında , ülkemizde yetişen önemli bir gıda ürünümüz olan zeytin ve zeytin ürünleri hakkında bilinmesi gerekli öz bilgiler sunulmaya çalışılmıştır. Özellikle zeytin ve zeytinyağının kimyasal bileşenlerini,ileri düzeyde kimyasını, mikrobiyolojisini, kalite kontrol prosüdürlerini içeren Türkçe yayınların yetersiz ve az olması bu kitabın hazırlanmasında büyük etken olmuştur. Böylece bu konuda bilgi almak isteyenlerin eksklerinin giderilmesine gayret gösterilmiştir.
Ürün Detayı
ISBN: 9780310180593
Yazar Adı: Özlem Tokuşoğlu
Yayıncı: Sidas Yayınları
En (cm): 17
Boy (cm): 25
Sayfa Sayısı: 330

Başa Dön