Yeni Üye | Üye Girişi | Sipariş Takibi | Favorilerim | Detaylı Arama | Yardım | Bize Ulaşın | Şifremi Unuttum | Bayi Girişi | Blog
Google+ FaceBook Twitter
Popup

adet sepetinize eklenmiştir.

Toplam Fiyat:
Pasta Yapımı

Pasta Yapımı

İnkılâp Yayınları
Adet:  
Seçtiğiniz adet sepete eklenecektir.
Fiyatlarımıza KDV dahildir.
Stokta var
Bu ürünün baskısı yok
%26 İndirim
Arkadaş Fiyatı: 32,56 TL
Etiket Fiyatı: 44 TL
Kazancınız: 11,44 TL
Kazanacağınız Puan: 65
Twitter Facebook Google + Tumblr More
Ürün Açıklaması
Bir Avrupa süsleme geleneği olan dekorlu pastalar, Türkiye’de ilk kez “Foodie Emel Başdoğan” tarafından uygulandı.

Pastacılıkta o tarihten itibaren bir sektör yaratıldı. Daha önce benzer bir uygulama olmadığı için, kullanılan bazı teknik malzeme ve teknik reçetelerin isimlerinin Türkçe karşılıkları yok.

Pastaların Türkiye’de ilk kez yapılması gibi, kitap da kendi konusunda Türkiye’de yapılmış ilk çalışma. Böyle olunca, pek çok malzeme için Türkçe isim bulmak görevi de kitabı hazırlayan bizlere, bu malzemelerle pasta yapmaya devam edecek okurlara, mutfak profesyonellerine, konuyla ilgili dilbilimcilere düşecek.

“Foodie Emel Başdoğan” atölyesinde yıllardır yabancı dil bilmeyen bir ekiple çalışıyorum. Kendi aramızda anlaşabilmek için bu malzemelere zaman içinde değişen isimler, lakaplar taktık. Bazıları mizah tadı da içeren bu lakaplardan süzülüp kalanları, başka bir deyiş ile “tutanları” kullanmaya devam ettik. Bunları bu kitapta da kullanacağız ve belki de sizden gelecek önerilerle zaman içinde değişecek ve zenginleşecekler.
Ürün Detayı
ISBN: 9789751024183
Yazar Adı: Emel Başdoğan
Yayıncı: İnkılâp Yayınları
Dil: Türkçe
Cilt: Karton
En (cm): 21.50
Boy (cm): 29.50
Kağıt Cinsi: Kuşe
Sayfa Sayısı: 152
Baskı Sayısı: 1

Başa Dön