Yeni Üye | Üye Girişi | Sipariş Takibi | Favorilerim | Detaylı Arama | Yardım | Bize Ulaşın | Şifremi Unuttum | Bayi Girişi | Blog
Google+ FaceBook Twitter
Popup

adet sepetinize eklenmiştir.

Toplam Fiyat:
Arkadaş Kitabevi > Kitap > Detay Yayınları > Pişirme Yöntemleri 1-2
Pişirme Yöntemleri 1-2

Pişirme Yöntemleri 1-2

Detay Yayınları
Adet:  
Seçtiğiniz adet sepete eklenecektir.
Fiyatlarımıza KDV dahildir.
%10 İndirim
Arkadaş Fiyatı: 12,15 TL
Etiket Fiyatı: 13,5 TL
Kazancınız: 1,35 TL
Kazanacağınız Puan: 24
Twitter Facebook Google + Tumblr More
Ürün Açıklaması
Mutfak, yiyecek ve içecek hizmeti sunan isletmelerde en fazla emek harcanan bölümdür. Bununla birlikte, kalifiye işgören çalıştırılması mutlaka gerekli olan bölümlerin basında gelmektedir. Yiyecek üretiminde görev alan işgören belirli vasıflara sahip değil ise, isletmenin en doğal hedefi olan kârlılık ve verimlilikten söz edilmesi mümkün değildir. Mutfakta istihdam edilen işgörenlerin mesleki bilgileri ve eğitim durumları, gelişmelere ve değişimlere uyum sağlayabilmeleri oranında başarıyı ve kârı getirecektir.

Bu kitap, kişisel ve sektörel deneyimlerimin yanında, yerli ve yabancı literatür taranarak oluşturulmuştur. Amacımız, yiyecek-içecek hizmetleri konusuna ilgisi olan, turizm eğitiminde ve mutfak departmanında faaliyet gösteren meslektaşlara, işgörenlere ve öğrencilere faydalı olabilmektir.
Bu kitap oluşturulurken İKMEP ile uyumlu olmasına öncelikle özen gösterilmiştir.

İçerik

1. Bölüm: Tarihte Mutfak, Mutfak Yönetimi ve Organisazyonu
2. Bölüm: Temel Mutfak Üretim Bilgisi
3. Bölüm: Mutfakta Temizlik, Sağlık, Hijyen ve Gıda Güvenlik Sistemleri
4. Bölüm: Mutfak İşgörenlerinde Bulunması Gereken Genel Tutum ve Davranışlar
5. Bölüm: Hiyeraşik Yapıya Göre Mutfak Çalışanlarının İş ve Görev Tanımları
6. Bölüm: Uluslararası Mutfaklarda Kullanılan Doğrama Şekilleri
7. Bölüm: Uluslararası Mutfaklarda Kullanılan Temel Stoklar (Temel Et Suları)
8. Bölüm: Uluslararası Mutfaklarda Kullanılan Temel Pişirme Yöntemleri ve Soslar
- Pişirme Yöntemleri
- Uluslararası Mutfaklarda Kullanılan Temel Soslar
- Mutfakta Kullanılan, Baharatlar ve Otlar
- Mutfakta Sık Karşılaşılan ve Kullanılan Bazı Terimler
Ürün Detayı
ISBN: 9786055216016
Yazar Adı: A. Gökdemir
Yayıncı: Detay Yayınları
Dil: Türkçe
Cilt: Ciltsiz
En (cm): 16.00
Boy (cm): 24.00
Kağıt Cinsi: Avrupa Okuma Kağıdı
Baskı Sayısı: 1

Başa Dön