Yeni Üye | Üye Girişi | Sipariş Takibi | Favorilerim | Detaylı Arama | Yardım | Bize Ulaşın | Şifremi Unuttum | Bayi Girişi | Blog
Google+ FaceBook Twitter
Popup

adet sepetinize eklenmiştir.

Toplam Fiyat:
Arkadaş Kitabevi > Kitap > Yapı Kredi Yayınları > Silivrim Kaymak - Türkiye'nin Yoğurtları
Silivrim Kaymak - Türkiye'nin Yoğurtları

Silivrim Kaymak - Türkiye'nin Yoğurtları

Yapı Kredi Yayınları
Adet:  
Seçtiğiniz adet sepete eklenecektir.
Fiyatlarımıza KDV dahildir.
Bu ürünün baskısı yok
%26 İndirim
Arkadaş Fiyatı: 25,9 TL
Etiket Fiyatı: 35 TL
Kazancınız: 9,10 TL
Kazanacağınız Puan: 52
Twitter Facebook Google + Tumblr More
Ürün Açıklaması
Silivri ateş yoğurdu, Kanlıca yoğurdu, Trabzon'un külek yoğurdu, Bolu'nun keşi, Kilis Yörük yoğurdu, Tatar kozalak yoğurdu, Denizli'nin yanık yoğurdu, Burdur'un kese yoğurdu, Beşikdüzü'nün yoğurt kesmesi, Sivas'ın pestükanı, Kars'ın kremalı kurutu, Hatay'ın tuzlu yoğurdu, Gesi'nin dorak yoğurdu, Muğla'nın kırktokmağı...

"Silivrim Kaymak!" - Türkiye'nin Yoğurtları Edirne'den Batman'a Eskişehir'den Gaziantep'e yurdumuzun her yöresinde üretilen, tüketilen, kimi zaman yemeklere eşlik eden, lezzete katan, kimi zaman yemeklere eşlik eden, lezzete katan, kimi zaman ilaç olup hastalara şifa veren, yeri geldiğinde çorba olup karın doyuran, ayran olup serinleten "milli yiyeceğimiz yoğurdun geçmişten modern zamanlara uzanan evrelerini, katettiği yolu izliyor.

Artun Ünsal daha önce Süt Uyuyunca, Nimet Geldi Ekine ve Ölmez Ağacın Peşinde'de peynirin, ekmeğin ve zeytinin kültür tarihimizdeki yerini anlatmıştı. Silivrim Kaymak!'ta da soframızın vazgeçilmezi, ömür uzatan yoğurdu ele aldı. "Silivrim Kaymak!" - Türkiye'nin Yoğurtları'na Cemal Emden fotoğraflarıyla katkıda bulundu.
Ürün Detayı
ISBN: 9789750812767
Yazar Adı: Artun Ünsal
Yayıncı: Yapı Kredi Yayınları
Dil: Türkçe
Cilt: Ciltsiz
En (cm): 14.0
Boy (cm): 20.0
Kağıt Cinsi: 1. Hamur
Sayfa Sayısı: 376
Ağırlık (gram): 380

Başa Dön