Yeni Üye | Üye Girişi | Sipariş Takibi | Favorilerim | Detaylı Arama | Yardım | Bize Ulaşın | Şifremi Unuttum | Bayi Girişi | Blog
Google+ FaceBook Twitter
Popup

adet sepetinize eklenmiştir.

Toplam Fiyat:
Arkadaş Kitabevi > Kitap > Yapı Kredi Yayınları > Silivrim Kaymak - Türkiye'nin Yoğurtları
Silivrim Kaymak - Türkiye'nin Yoğurtları

Silivrim Kaymak - Türkiye'nin Yoğurtları

Yapı Kredi Yayınları
Adet:  
Seçtiğiniz adet sepete eklenecektir.
Fiyatlarımıza KDV dahildir.
%26 İndirim
Arkadaş Fiyatı: 25,9 TL
Etiket Fiyatı: 35 TL
Kazancınız: 9,10 TL
Kazanacağınız Puan: 52
Twitter Facebook Google + Tumblr More
Ürün Açıklaması

Silivri ates yogurdu, Kanlica yogurdu, Trabzon’un külek yogurdu, Bolu’nun kesi, Kilis Yörük yogurdu, Tatar kozalak yogurdu, Denizli’nin yanik yogurdu, Burdur’un kese yogurdu, Besikdüzü’nün yogurt kesmesi, Sivas’in peskütani, Kars’in kremali kurutu, Hatay’in tuzlu yogurdu, Gesi’nin dorak yogurdu, Mugla’nin kirktokmagi...
Silivrim Kaymak! Türkiye’nin Yogurtlari Edirne’den Batman’a, Eskisehir’den Gaziantep’e yurdumuzun her yöresinde üretilen,
tüketilen, kimi zaman yemeklere eslik eden, lezzete lezzet katan, kimi zaman ilaç olup hastalara sifa veren, yeri geldiginde çorba olup karin doyuran, ayran olup serinleten "millî yiyecegimiz" yogurdun geçmisten modern zamanlara uzanan evrelerini, katettigi yolu izliyor.
Artun Ünsal daha önce Süt Uyuyunca, Nimet Geldi Ekine ve Ölmez Agacin Pesinde’de peynirin, ekmegin ve zeytinin kültür tarihimizdeki yerini anlatmisti. Silivrim Kaymak!’ta da soframizin vazgeçilmezi, ömür uzatan yogurdu ele aldi. Silivrim Kaymak! Türkiye’nin Yogurtlari’na Cemal Emden fotograflariyla katkida bulundu.

Ürün Detayı
ISBN: 9789750812767
Yazar Adı: Artun Ünsal
Yayıncı: Yapı Kredi Yayınları
Dil: Türkçe
Cilt: Ciltsiz
En (cm): 14.0
Boy (cm): 20.0
Kağıt Cinsi: 1. Hamur
Sayfa Sayısı: 376
Ağırlık (gram): 380

Başa Dön