Yeni Üye | Üye Girişi | Sipariş Takibi | Favorilerim | Detaylı Arama | Yardım | Bize Ulaşın | Şifremi Unuttum | Bayi Girişi | Blog
Google+ FaceBook Twitter
Popup

adet sepetinize eklenmiştir.

Toplam Fiyat:
Arkadaş Kitabevi > Kitap > Sidas Yayınları > Süt Ve Süt Ürünleri Analiz Yöntemleri
Süt Ve Süt Ürünleri Analiz Yöntemleri

Süt Ve Süt Ürünleri Analiz Yöntemleri

Sidas Yayınları
Adet:  
Seçtiğiniz adet sepete eklenecektir.
Fiyatlarımıza KDV dahildir.
%20 İndirim
Arkadaş Fiyatı: 32 TL
Etiket Fiyatı: 40 TL
Kazancınız: 8,00 TL
Kazanacağınız Puan: 64
Twitter Facebook Google + Tumblr More
Ürün Açıklaması
Kitap içeriğinde çiğ sütte bulunan mikroorganizmalardan başlanarak çiğ sütte, içme sütünde, yoğurtta, ayranda, peynirde, krema, kaymak ve tereyağında, dondurmada, koyulaştırılmış ve kurutulmuş süt ürünlerinde yapılan analizler yer almaktadır. Ayrıca süt ve süt ürünleri için önemli olan antibiyotik, aflatoksin, yağ asitleri, peptit içerikleri gibi özel analizlere de yer verilmiştir. Kitapta bazı analizlerin farklı farklı bölümlerde tekrar verilmiş olması gözden kaçan bir hata olmayıp kitabın kullanım kolaylığını sağlamak için yapılmıştır. Kitapta farklı üniversitelerden katılan 11 yazardan gelen bilgiler bir araya getirilmiştir.
Ürün Detayı
ISBN: 9786055267445
Yazar Adı: Zübeyde Öner;Hatice Şanlıdere Aloğlu
Yayıncı: Sidas Yayınları
Dil: Türkçe
Cilt: Karton
En (cm): 17
Boy (cm): 24
Kağıt Cinsi: 1.Hamur
Sayfa Sayısı: 590

Başa Dön