Yeni Üye | Üye Girişi | Sipariş Takibi | Favorilerim | Detaylı Arama | Yardım | Bize Ulaşın | Şifremi Unuttum | Bayi Girişi | Blog
Google+ FaceBook Twitter
Popup

adet sepetinize eklenmiştir.

Toplam Fiyat:
Arkadaş Kitabevi > Kitap > Detay Yayınları > Temel İşletmecilik Bilgileri; Myo İçin Metepe Göre Hazırlanmış
Temel İşletmecilik Bilgileri; Myo İçin Metepe Göre Hazırlanmış

Temel İşletmecilik Bilgileri; Myo İçin Metepe Göre Hazırlanmış

Detay Yayınları
Adet:  
Seçtiğiniz adet sepete eklenecektir.
Fiyatlarımıza KDV dahildir.
%10 İndirim
Arkadaş Fiyatı: 13,5 TL
Etiket Fiyatı: 15 TL
Kazancınız: 1,50 TL
Kazanacağınız Puan: 27
Twitter Facebook Google + Tumblr More
Ürün Açıklaması
Bu kitap, özellikle Meslek Yüksekokulu öğrencilerine yönelik ders kitabı olarak hazırlanmış olmasına rağmen diğer Yüksek Öğrenim Kurumlarındaki öğrencilere ve konuya ilgi duyan kişi ve kuruluşlara da bir kaynak niteliği taşımaktadır. Çalışmada, hedef kitlenin eğitim durumları da dikkate alınarak, bazı konularda detaylardan kaçınılmış bazı konular detaylandırılmaya çalışılmıştır. Ayrıca öğrencilerin kelime haznelerinin geliştirilmesi de düşünülerek kelime bütünlüğüne gidilmemiş aynı anlama gelen farklı kelimeler bilinçli olarak kullanılmıştır.

İçerik:
KISIM-I

Bölüm-I İşletmecilikte Temel Kavramlar ve İşletme Amaçları

1. Temel Kavramlar
2. İşletme Biliminin Diğer Bilim Dalları İle İlişkisi
3. İşletmelerin Kuruluş Amaçları
4. İşletmelerin Toplum İçindeki Yeri ve Önemi

Bölüm - II : İşletme Çevresi

1. İşletme Çevre İlişkisi
2. İşletmeyi Etkileyen Çevresel Faktörler

KISIM-II

Bölüm-I : İşletmelerin Sınıflandırılması

1. İşletmelerin Sınıflandırılması

Bölüm - II : İşletme Kurma Çalışmaları

1. Genel Bilgiler
2. İşletme Kurma Aşamaları
2.4. Fizibilite Raporu ve Yatırım Değerleme
2.5. Kesin Proje
2.6. Uygulama
2.7. İşletme

KISIM-III

Bölüm-I: Yönetim

1. Yönetim İle İlgili Temel Kavramlar
2. Yönetim Anlayışındaki Gelişmeler
3. Yönetimin Fonksiyonları

Bölüm-II: Üretim

1. Üretim Kavramı
2. Üretimin Temel Özellikleri
3. Üretim Türleri

Bölüm-III: Pazarlama

1. Pazarlama Kavramı, Tanımı ve Önemi
2. Pazarlama Anlayış ve Uygulamasındaki Gelişmeler
3. Pazarlama Bilgi Sistemi ve Pazarlama Araştırması
4. Pazar Çeşitleri
5. Pazar Bölümlendirme ve Hedef Pazar Seçimi
6. Pazarlama Yönetimi ve Fonksiyonları

Bölüm-IV: Finansman

1. Finansmanın Anlamı Kapsamı ve Önemi
2. Finansman Kaynakları
3. Finansal Piyasalar
4. Finansal Tablolar
5. Finansal Analiz
6. Finansal Planlama Ve Denetim

Bölüm-V: İnsan Kaynakları

1. İnsan Kaynakları Yönetimi Kavramı Ve Önemi
2. İşgören Değişim Hızı Ve Hesaplanması
3. İş Analizleri
4. İş Tanımları ve İş Gerekleri
5. Personel Bulma Ve Seçme
6. İşe Alıştırma ve İşgören Eğitimi
7. İşgören Performans Değerlemesi
8. Ücret Düzenlenmesi Ve Yönetimi

Bölüm-VI: Halkla İlişkiler

1. Halkla İlişkiler Tanımı Ve Önemi
2. Halkla İlişkilerin Fonsiyonları
3. Halkla İlişkilerin Amacı
4. Halkla İlişikiler İlkeleri
5. Halkla İlişkilerde Kullanılan İletişim Araçları
6. Halkla İlişkilerde Örgütleme

Bölüm-VII: Muhasebe

1. Muhasebe Kavramı Ve Önemi
2. Muhasebenin Fonksiyonları (İşlevleri)
3. Muhasebe Bilgilerine İhtiyaç Duyanlar
4. Muhasebe Çeşitleri

Bölüm-VIII : Araştırma Ve Geliştirme (Ar-Ge)

1. Araştırma ve Gelişterme Kavramı
2. Araştırma ve Geliştirmenin Tanımı Ve Önemi
3. Araştırma ve Geliştirme Türleri
Ürün Detayı
ISBN: 9789758969258
Yazar Adı: Bülent Simseker
Yayıncı: Detay Yayınları
Dil: Türkçe
Cilt: Karton
En (cm): 14,5
Boy (cm): 21,5
Kağıt Cinsi: 2.Hamur
Sayfa Sayısı: 304
Baskı Sayısı: 5

Başa Dön