Yeni Üye | Üye Girişi | Sipariş Takibi | Favorilerim | Detaylı Arama | Yardım | Bize Ulaşın | Şifremi Unuttum | Bayi Girişi | Blog
Google+ FaceBook Twitter
Popup

adet sepetinize eklenmiştir.

Toplam Fiyat:
Arkadaş Kitabevi > Kitap > Oğlak Yayınları > Güzel Kitaplar Dizisi > Yemek, Damak Tadının Tarihi

Yemek, Damak Tadının Tarihi

Oğlak Yayınları
Adet:  
Seçtiğiniz adet sepete eklenecektir.
Fiyatlarımıza KDV dahildir.
%20 İndirim
Arkadaş Fiyatı: 80 TL
Etiket Fiyatı: 100 TL
Kazancınız: 20,00 TL
Kazanacağınız Puan: 160
Twitter Facebook Google + Tumblr More
Ürün Açıklaması

Yemek, Damak Tadinin Tarihi kitabinda tarihöncesi damak tadinin evrimi, Antik Yunan ve Roma dünyasinin damak tatlari, Imparatorluk Çin’inde damak tadi ve gastronomi, Ortaçag Islam mutfaginin dogusu, Ortaçag Avrupa’sinda yemek ve damak tadi, Rönesans’tan sonra yemek modalari, 1800’den sonra yemek yenilikleri, 19. ve 20. yüzyillarda Fransiz mutfagi, restoranin gelisimi ve gastronominin önündeki yeni ufuklara kadar pek çok konu, uzman kalemlerin ilgi çekici yazilari ve 97’si renkli, 238 görsel malzemeyle anlatiliyor. Bu doyurucu “Güzel Kitap”i kaçirmayin…

Ürün Detayı
ISBN: 9789753296076
Yazar Adı: Paul Freedman
Yayıncı: Oğlak Yayınları
Cilt: Ciltsiz
En (cm): 14.0
Boy (cm): 20.0
Kağıt Cinsi: Kuşe
Sayfa Sayısı: 368
Ağırlık (gram): 1360

Başa Dön