Yeni Üye | Üye Girişi | Sipariş Takibi | Favorilerim | Detaylı Arama | Yardım | Bize Ulaşın | Şifremi Unuttum | Bayi Girişi | Blog
Google+ FaceBook Twitter
Popup

adet sepetinize eklenmiştir.

Toplam Fiyat:
Yemekte Tarih Var

Yemekte Tarih Var

Tarih Vakfı Yurt Yayınları
Adet:  
Seçtiğiniz adet sepete eklenecektir.
Fiyatlarımıza KDV dahildir.
%21 İndirim
Arkadaş Fiyatı: 18,17 TL
Etiket Fiyatı: 23 TL
Kazancınız: 4,83 TL
Kazanacağınız Puan: 36
Twitter Facebook Google + Tumblr More
Ürün Açıklaması
Tarihte yemek var; biliyoruz. Peki, yemekte tarih var mı? Günümüz tarihçiliğinde öne çıkan kültür tarihi çalışmaları ve yeni yaklaşımlar tarihi savaş meydanları, saraylar ve diplomatik görüşmeler arasında sıkışıp kaldığı kafesten çıkarıp gündelik hayatın tam da içine taşırken insan yaşamının olmazsa olmazı “yemek” ve “yemek kültürü”nü de incelenmesi gereken önemli bir alan olarak araştırmacıların dikkatine sundu. Tarihin, gelişen ve değişen yemek ve yiyecek kültürü üzerinden okunabileceği iddiasını ortaya atan bu çalışma, alanında önde gelen araştırmacıların Osmanlı, Avrupa ve Amerika bölgeleri üzerinden farklı dönemlere ilişkin yaptıkları çalışmalarla okuyucuya hem yemekteki tarihi anlatıyor hem de tarihin temel metodolojik sorularına farklı ve yeni cevaplar bulmayı hedefliyor.
Ürün Detayı
ISBN: 9789753332880
Yazar Adı: Ayşegül Avcı-Elvin Otman-Seda Erkoç
Yayıncı: Tarih Vakfı Yurt Yayınları
Dil: Türkçe
Cilt: Karton
En (cm): 17
Boy (cm): 24
Kağıt Cinsi: Avrupa Okuma Kağıdı
Sayfa Sayısı: 260
Baskı Sayısı: 2

Başa Dön