Yeni Üye | Üye Girişi | Sipariş Takibi | Favorilerim | Detaylı Arama | Yardım | Bize Ulaşın | Şifremi Unuttum | Bayi Girişi | Blog
Google+ FaceBook Twitter
Popup

adet sepetinize eklenmiştir.

Toplam Fiyat:
Arkadaş Kitabevi > Kitap > Detay Yayınları > Ziyafet Organizasyonu
Ziyafet Organizasyonu

Ziyafet Organizasyonu

Detay Yayınları
Adet:  
Seçtiğiniz adet sepete eklenecektir.
Fiyatlarımıza KDV dahildir.
Bu ürünün baskısı yok
%10 İndirim
Arkadaş Fiyatı: 15,75 TL
Etiket Fiyatı: 17,5 TL
Kazancınız: 1,75 TL
Kazanacağınız Puan: 32
Twitter Facebook Google + Tumblr More
Ürün Açıklaması
Özet:
Geniş bir yelpazeyi kapsayan ziyafet organizasyonları, otellerin ziyafet ünitelerince ve bağımsız yiyecek içecek işletmeleri tarafından düzenlenirken, bu alana ilişkin Türkçe yazılı kaynak yok denecek kadar azdır. Yiyecek içecek hizmetleri kapsamında yazılan kitaplarda ziyafet organizasyonları konusuna değinildiğini görmekteyiz. Ancak, ziyafet organizasyonları ve yönetiminin daha iyi anlaşılabilmesi için konunun bir süreç çerçevesinde ve bütünselliğinin dikkate alınarak verilmesi gerekmektedir.
Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi adlı bu kitap; konu ile ilgili Türkçe kaynak sıkıntısını gidermeye katkıda bulunmak için kaleme alınmıştır. Kitap, geniş bir kaynak taraması yapılarak hazırlanmasına rağmen, eksik görülen kısımları mutlaka vardır. De-ğerli okuyucularımızın eleştiri ve görüşlerinin, bizler için yol gösterici olacağı ve bu kapsamda daha değerli yapıtların ortaya çıkmasına katkıda bulunacağı muhakkaktır.

İçerik:
1. Bölüm: Yiyecek İçecek Hizmet Sektörü ve Yiyecek İçecek İşletmelerinde Yönetim Fonksiyonları
2. Bölüm: Otel İşletmelerinde Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi
3. Bölüm: Otel İşletmelerindeki Ziyafet Faaliyetlerinin Yönetiminde Organizasyon Yürütme- Koordinasyon ve Denetim Fonksiyonları
4. Bölüm: Büfe - Kokteyl ve Toplantı Organizasyonu
5. Bölüm: Ziyafet Organizasyonlarında Yiyecek Üretim Sürecinin Kontrolü İşgücü Panlaması-Maliyet ve Satışların Analizi
6. Bölüm: Otel Ve Yiyecek İçecek İşletmelerinde Ziyafet Organizasyonlarının Pazarlanması ve Ziyafet Bütçesi
7. Bölüm: Yiyecek İçecek İşletmelerinde Hijyen-Sanitasyon ve İş Güvenliği
Ürün Detayı
ISBN: 9789944223034
Yazar Adı: Y. Yılmaz
Yayıncı: Detay Yayınları
Dil: Türkçe
Cilt: Karton
En (cm): 14.50
Boy (cm): 21.50
Kağıt Cinsi: Avrupa Okuma Kağıdı
Baskı Sayısı: 1

Başa Dön