3
Stokta Yok
391,50 TL
450,00 TL
Kazancınız
:
58,50 TL
Kısa Ürün Açıklaması
Hakan Doğan üç kuşaktır ekmekçilik mesleğini aralıksız sürdüren bir ailenin son temsilcisi.
Ekşi Mayalı Ekmekler kitabıyla Türkiye'de bu konuda büyük bir ilgi uyandırmakla kalmadı; Gourmand Cookbooks Awards yarışmasında ekmek kategorisinde ödül kazandı.
Hamur işi konusunda dersler veren, çalışma atölyeleri düzenleyen Doğan, Adım Adım Hamur İşleri'yle de bu konuda kaynak kitap eksikliğini gidermeyi amaçlıyor.
Hamur işini bir giriş dersi tadında bol görselli olarak işleyen Adım Adım Hamur İşleri hem öğrencileri hem meraklı okurları büyülü bir dünyaya davet ediyor.
İçindekiler:
Hamur işlerinde kullanılan hammadde tanımları
Hamur işlerinde kullanılan ekipman tanımları
İleri pişirme teknikleri
Hamur ve ürün reçeteleri
Katlamalı hamurlar
Aç
Türü
:
Yemek
Sayfa Sayısı
:
240
Kapak
:
Ciltsiz
Basım Tarihi
:
1/2020
Boyutlar
:
Kağıt Tipi
:
ISBN Numarası
:
9786051714981
Planlanan Teslimat
:
07.10.2024
Kampanya
- Ürün Özellikleri
- Ödeme Seçenekleri
- 0 Yorum
- Tavsiye Et
- Hızlı Mesaj
-
Hakan Doğan üç kuşaktır ekmekçilik mesleğini aralıksız sürdüren bir ailenin son temsilcisi. Ekşi Mayalı Ekmekler kitabıyla Türkiye'de bu konuda büyük bir ilgi uyandırmakla kalmadı; Gourmand Cookbooks Awards yarışmasında ekmek kategorisinde ödül kazandı. Hamur işi konusunda dersler veren, çalışma atölyeleri düzenleyen Doğan, Adım Adım Hamur İşleri'yle de bu konuda kaynak kitap eksikliğini gidermeyi amaçlıyor. Hamur işini bir giriş dersi tadında bol görselli olarak işleyen Adım Adım Hamur İşleri hem öğrencileri hem meraklı okurları büyülü bir dünyaya davet ediyor. İçindekiler: Hamur işlerinde kullanılan hammadde tanımları Hamur işlerinde kullanılan ekipman tanımları İleri pişirme teknikleri Hamur ve ürün reçeteleri Katlamalı hamurlar Açılarak yapılan hamurlar Pide ve lahmacunları