Yeni Üye | Üye Girişi | Sipariş Takibi | Favorilerim | Yardım | Bize Ulaşın | Şifremi Unuttum | Bayi Girişi | Blog
Google+ FaceBook Twitter
Popup

adet sepetinize eklenmiştir.

Toplam Fiyat:
Banket Ve Servis Yönetimi

Banket Ve Servis Yönetimi

Detay Yayıncılık - Akademik Kitaplar
Adet:  
Seçtiğiniz adet sepete eklenecektir.
Fiyatlarımıza KDV dahildir.
%20 İndirim
Arkadaş Fiyatı: 14,82 TL
Etiket Fiyatı: 18,52 TL
Kazancınız: 3,70 TL
Kazanacağınız Puan: 30
Twitter Facebook Google + Tumblr More
Ürün Açıklaması

Bu çalışmanın birinci bölümünde, Yiyecek-İçecek Hizmetleri başlığı altında; alanın temel kavramları, özellikleri ve sınıflandırmaları açılmaya çalışıldı. Sektörün temel özelliği emek yoğun faktör göz önüne alınarak, personel iş tanımlarına ve üniformalarına yer verildi. Bölümün sonunda, Turizm Teşvik Kanunu’ndan konuyla ilgili detaylar aktarıldı.


Banket Yönetimi başlıklı ikinci bölümde ise, banketin tanımıyla işletmelerde nasıl bir süreçle gerçekleştirildiği verilmeye çalışıldı. Banket Süreci; Kabul, Hazırlık ve Faaliyet Aşamalarıyla ele alındı.


Son olarak üçüncü bölümde, Yiyecek-İçecek Faaliyetlerinin en hassas konularından olan Servis Yönetiminin detaylarına girildi. Servisin tanımıyla başlayan bu bölümde öncelikle Araç-Gereçler tanıtıldı. Devamında ise servis de yine bir süreç üzerinden ele alınıp; Hazırlık, Faaliyet ve Sonlanması, aşamalarıyla incelendi. Buradaki adımlarda Servis Usullerinden Boşların Toplanmasına, Konuk Tipleri ve Davranışlarından Sipariş Alınması, Oda Servisi ve Hesap Tahsili ve Konukların Uğurlanmasına kadar uzanan zincirin halkalarına yer verildi. Bu arada konular, 300’ün üzerinde görselle desteklendi.

Ürün Detayı
ISBN: 9786059440769
Yayıncı: Detay Yayıncılık - Akademik Kitaplar
Yazar: Hüseyin Altınel
Dil: Türkçe
Sayfa Sayısı: 384
Ağırlık (gram): 384.00
Cilt: Ciltsiz
En (cm): 16.00
Boy (cm): 24.00
Kağıt Cinsi: 2. Hamur

Başa Dön