Yeni Üye | Üye Girişi | Sipariş Takibi | Favorilerim | Yardım | Bize Ulaşın | Şifremi Unuttum | Bayi Girişi | Blog
Google+ FaceBook Twitter
Popup

adet sepetinize eklenmiştir.

Toplam Fiyat:
Arkadaş Kitabevi > Kitap > Detay Yayıncılık - Akademik Kitaplar > Gastronomi Üzerine Araştırmalar
Gastronomi Üzerine Araştırmalar

Gastronomi Üzerine Araştırmalar

Detay Yayıncılık - Akademik Kitaplar
Adet:  
Seçtiğiniz adet sepete eklenecektir.
Fiyatlarımıza KDV dahildir.
Tükendi
Ürün geçici olarak temin edilememektedir
%20 İndirim
Arkadaş Fiyatı: 25,93 TL
Etiket Fiyatı: 32,41 TL
Kazancınız: 6,48 TL
Kazanacağınız Puan: 52
Twitter Facebook Google + Tumblr More
Ürün Açıklaması

Tüm dünyada kültürel varlığın önemli bir unsurunu oluşturan yöreye özgü ve geleneksel yiyecek-içecekler son yıllarda hızla, gastronominin bilim olarak ifade edilmesine dek uzanan bir etkiye sebep olan, küresel üne sahip ürünlere dönüşmektedir. Bu durumun, mutfağın bilim adamları olarak ifade edilebilecek, ünlü aşçılar, gurmeler, girişimciler ile gastronomi alanında çalışan akademisyenlerin, giderek daha geniş çaplı bir uygulama ve araştırma alanı içerisinde, hem yeni eğilimlere yön vermek hem de bu eğilimleri yakalamak için üstün bir mücadele içine girmelerine sebep olduğundan bahsetmek mümkündür. Bu çerçevede gastronomi olgusunda yeni trendleri ve gelişimleri çok boyutlu bir biçimde belirlemek amacıyla bu kaynak oluşturulmuştur. Gastronomi olgusunda yeni trendleri ve gelişimleri takip etme motivasyonunda genç aşçılar, şefler ve yiyecek-içecek yöneticileri gibi sektör temsilcilerinin yanı sıra örgün ve yaygın gastronomi eğitimi veren bir çok eğitim kurumundaki derslerde kaynak olarak kullanılabilecektir.

Ürün Detayı
ISBN: 9786059440806
Yayıncı: Detay Yayıncılık - Akademik Kitaplar
Yazar: Cevdet Avcıkurt,Murat Doğdubay,Düriye Bozok,Mehmet Sarıoğlan,Göksel Kemal Girgin
Dil: Türkçe
Sayfa Sayısı: 528
Ağırlık (gram): 528.00
Cilt: Ciltsiz
En (cm): 16.00
Boy (cm): 24.00
Kağıt Cinsi: 2. Hamur

Başa Dön