Yeni Üye | Üye Girişi | Sipariş Takibi | Favorilerim | Detaylı Arama | Yardım | Bize Ulaşın | Şifremi Unuttum | Bayi Girişi | Blog
Google+ FaceBook Twitter
Popup

adet sepetinize eklenmiştir.

Toplam Fiyat:
Arkadaş Kitabevi > Kitap > Detay Yayıncılık > Mutfak Hizmetleri Yönetimi
Mutfak Hizmetleri Yönetimi

Mutfak Hizmetleri Yönetimi

Detay Yayıncılık
Adet:  
Seçtiğiniz adet sepete eklenecektir.
Fiyatlarımıza KDV dahildir.
Stokta var
%20 İndirim
Arkadaş Fiyatı: 13,2 TL
Etiket Fiyatı: 16,5 TL
Kazancınız: 3,30 TL
Kazanacağınız Puan: 26
Twitter Facebook Google + Tumblr More
Ürün Açıklaması
Mutfak, yiyecek ve içecek hizmeti sunan işletmelerde en fazla emek harcanan bölümdür. Bununla birlikte, kalifiye işgören çalıştırılması mutlaka gerekli olan bölümlerin başında gelmektedir. Yiyecek üretiminde görev alan işgören belirli vasıflara sahip değil ise, işletmenin en doğal hedefi olan kârlılık ve verimlilikten söz edilmesi mümkün değildir. Mutfakta istihdam edilen işgörenlehn mesleki bilgileri ve eğitim durumları, gelişmelere ve değişimlere uyum sağlayabilmeleri oranında başarıyı ve kârı getirecektir.Bu kitap, kişisel ve sektörel deneyimler yanında, yerli ve yabancı literatür taranarak oluşturulmuştur. Amacımız, yiyecek-içecek hizmetleri konusuna ilgisi olan, turizm eğitiminde ve mutfak departmanında faaliyet gösteren meslektaşlara, işgörenlere ve öğrencilere faydalı olabilmektir.
Ürün Detayı
ISBN: 9789758326488
Yazar Adı: Ayhan Gökdemir
Yayıncı: Detay Yayıncılık
Dil: Türkçe
En (cm): 16
Boy (cm): 24
Sayfa Sayısı: 155

Başa Dön