Yeni Üye | Üye Girişi | Sipariş Takibi | Favorilerim | Yardım | Bize Ulaşın | Şifremi Unuttum | Bayi Girişi | Blog
Google+ FaceBook Twitter
Popup

adet sepetinize eklenmiştir.

Toplam Fiyat:
Mutfak Ve Kültür

Mutfak Ve Kültür

Bilim ve Sanat Yayınları
Adet:  
Seçtiğiniz adet sepete eklenecektir.
Fiyatlarımıza KDV dahildir.
Stokta var
%15 İndirim
Arkadaş Fiyatı: 42,5 TL
Etiket Fiyatı: 50 TL
Kazancınız: 7,50 TL
Kazanacağınız Puan: 85
Twitter Facebook Google + Tumblr More
Ürün Açıklaması

Her şey ateşle, aşla, aşkla, inançla başladı.Çiğnediğimiz her lokma, yuttuğumuz her ekmek, yediğimiz her yemek, her koku, her renk, her sunum insanlık tarihini anlattı; anlatmaya da devam ediyor...


Neden bazı yiyecek ve içecekler kimi topluluklarda yasaklanırken kimilerinde kutsal sayıldı ve kutlamaya dönüştü?


Var olma çabamız hangi tatlarla keyif ve haz oldu bize? Tuzu biberi kimler attı aşımıza? Hamuru yoğuran, ateşe veren ilk eller, arpayı biraya, üzümü şaraba dönüştüren kim? Nasıl, nerede, ne zaman? Yeryüzünde ateşle su nerede nehirler buluşup seviştiyse insanın beslenme tarihini içeren Mutfak ve Kültür de bunu anlatmakta. Bu kitap, yalnızca tat alarak tat katarak okuyacağımız bir kitap değil; insanın geçmişine ve tarihine keyifli bir yolculuk aynı zamanda.

Ürün Detayı
ISBN: 9789757298861
Yayıncı: Bilim ve Sanat Yayınları
Yazar: Linda Civitello
Dil: Türkçe
Sayfa Sayısı: 492
Ağırlık (gram): 492.00
Cilt: Ciltsiz
En (cm): 15.50
Boy (cm): 23.00
Kağıt Cinsi: 2. Hamur

Başa Dön