Yeni Üye | Üye Girişi | Sipariş Takibi | Favorilerim | Detaylı Arama | Yardım | Bize Ulaşın | Şifremi Unuttum | Bayi Girişi | Blog
Google+ FaceBook Twitter
Popup

adet sepetinize eklenmiştir.

Toplam Fiyat:
Arkadaş Kitabevi > Kitap > Sokak Kitapları Yayınları > Şekerleme ve Çikolata; Sektöründe Mikrobiyoloji Uygulama Teknikleri
Şekerleme ve Çikolata; Sektöründe Mikrobiyoloji Uygulama Teknikleri

Şekerleme ve Çikolata; Sektöründe Mikrobiyoloji Uygulama Teknikleri

Sokak Kitapları Yayınları
Adet:  
Seçtiğiniz adet sepete eklenecektir.
Fiyatlarımıza KDV dahildir.
Bu ürünün baskısı yok
%20 İndirim
Arkadaş Fiyatı: 8 TL
Etiket Fiyatı: 10 TL
Kazancınız: 2,00 TL
Kazanacağınız Puan: 16
Twitter Facebook Google + Tumblr More
Ürün Açıklaması
Şekerlemeler yüksek sıcaklıkta pişirildiği için mikrobiyolojik açıdan oldukça sağlıklıdır. Özellikle sert şekerlerde nem oranı % 3ü geçmez. Nem oranını düşük olması ortamda üremeye elverişli mikroorganizmaların üreme riskini azaltır. Şekerlemede kontaminasyon pişirmeden sonraki aşamalar da ve saklama koşullarında olacaktır. Bunun için kullanılan alet-ekipmanlar, kalıplar, taşıma bantları, ambalaj malzemeleri, çalışan personelin mikrobiyal yükü önemlidir.
Temizlik ve dezenfeksiyonun yeterli yapıldığını, personelin hijyen koşullarına uygunluğunu, ambalaj malzemelerinden ve ortam havasından numuneler alarak mikrobiyal yük kontrol altında tutulmalıdır.
Ürün Detayı
ISBN: 9786055303563
Yazar Adı: Türkan Kebeci
Yayıncı: Sokak Kitapları Yayınları
Dil: Türkçe
Cilt: Ciltsiz
En (cm): 13.50
Boy (cm): 20.00
Kağıt Cinsi: 2. Hamur
Sayfa Sayısı: 144
Ağırlık (gram): 144.00
Baskı Sayısı: 1

Başa Dön