Yeni Üye | Üye Girişi | Sipariş Takibi | Favorilerim | Detaylı Arama | Yardım | Bize Ulaşın | Şifremi Unuttum | Bayi Girişi | Blog
Google+ FaceBook Twitter
Popup

adet sepetinize eklenmiştir.

Toplam Fiyat:
Arkadaş Kitabevi > Kitap > Detay Yayıncılık > Toplu Yemek İşletmeleri İçin Yiyecek İçecek Yönetimi
Toplu Yemek İşletmeleri İçin Yiyecek İçecek Yönetimi

Toplu Yemek İşletmeleri İçin Yiyecek İçecek Yönetimi

Detay Yayıncılık
Adet:  
Seçtiğiniz adet sepete eklenecektir.
Fiyatlarımıza KDV dahildir.
%20 İndirim
Arkadaş Fiyatı: 28 TL
Etiket Fiyatı: 35 TL
Kazancınız: 7,00 TL
Kazanacağınız Puan: 56
Twitter Facebook Google + Tumblr More
Ürün Açıklaması
Kitabımız toplu yemek sektöründe faaliyet gösteren işletmelere yol gösterici olması ve bu sektörde yer alan ya da bu sektörde faaliyet gerçekleştirmek isteyen işletmelere kaynak olması sebebiyle hazırlanmıştır. Kitabımız toplamda sekiz bölümden oluşmaktadır. Kitabın birinci bölümünde toplu yemek sektörü genel bir çerçevede anlatılmış ve toplu yemek sektörünün tarihsel gelişim sürecine değinilmiştir. Toplu yemek sektörünün Türkiye'deki mevcut durumu, toplu yemek sektörünün SWOT (güçlü yönler, zayıf yönler, fırsatlar ve tehditler) analizi yapılmıştır. Ayrıca sektörün sorunları hakkında bilgilere yer verilmiştir. Kitabın ikinci bölümünde, toplu yemek sektörüne ihtiyaç duyulan alanlar ( kamu kuruluşları, sağlık kuruluşları, okullar, iş merkezleri ve fabrikalar, ordu vb.) ile ilgili detaylı bilgiler verilmiştir.
Ürün Detayı
ISBN: 9786052540121
Yazar Adı: M. Oğuzhan İlban;Gürcan Karadut
Yayıncı: Detay Yayıncılık
Dil: Türkçe
Cilt: Karton
En (cm): 16
Boy (cm): 24
Kağıt Cinsi: 1.Hamur
Sayfa Sayısı: 340

Başa Dön