Yeni Üye | Üye Girişi | Sipariş Takibi | Favorilerim | Detaylı Arama | Yardım | Bize Ulaşın | Şifremi Unuttum | Bayi Girişi | Blog
Google+ FaceBook Twitter
Popup

adet sepetinize eklenmiştir.

Toplam Fiyat:
Arkadaş Kitabevi > Kitap > Oğlak Yayınları > Yemek, Damak Tadının Tarihi
Yemek, Damak Tadının Tarihi

Yemek, Damak Tadının Tarihi

Oğlak Yayınları
Adet:  
Seçtiğiniz adet sepete eklenecektir.
Fiyatlarımıza KDV dahildir.
%20 İndirim
Arkadaş Fiyatı: 80 TL
Etiket Fiyatı: 100 TL
Kazancınız: 20,00 TL
Kazanacağınız Puan: 160
Twitter Facebook Google + Tumblr More
Ürün Açıklaması
Yemek, Damak Tadinin Tarihi kitabinda tarihöncesi damak tadinin evrimi, Antik Yunan ve Roma dünyasinin damak tatlari, Imparatorluk Çin´inde damak tadi ve gastronomi, Ortaçag Islam mutfaginin dogusu, Ortaçag Avrupa´sinda yemek ve damak tadi, Rönesans´tan sonra yemek modalari, 1800´den sonra yemek yenilikleri, 19. ve 20. yüzyillarda Fransiz mutfagi, restoranin gelisimi ve gastronominin önündeki yeni ufuklara kadar pek çok konu, uzman kalemlerin ilgi çekici yazilari ve 97´si renkli, 238 görsel malzemeyle anlatiliyor.
Bu doyurucu "Güzel Kitap"i kaçirmayin...
Ürün Detayı
ISBN: 9789753296076
Yazar Adı: Paul Freedman
Yayıncı: Oğlak Yayınları
Çeviren: Nurettin Elhüseyni
Dil: Türkçe
Cilt: Karton
En (cm): 16
Boy (cm): 24
Kağıt Cinsi: Kuşe
Sayfa Sayısı: 368
Baskı Sayısı: 1

Başa Dön